Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers on 24th January

    0
    18

    Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz 24th January Answers, Flipkart Prize Valley School Answers: Today, we bring you "Prize-winning school answers" through this blog post. You will find all 3 answers to this quiz below.

    This is Flipkart's new quiz contest created in video format. You will be asked a question via video. The “Flipkart Prize Valley School Answers 24 JanuaryThe show is being hosted by Sundandha Mishra and Garvit Perik.

    In each episode of the show you will be asked almost all the questions, in which you will be given the option to answer the question.

    In this, you have to choose the correct answer. If you answer 3 questions correctly, then you are eligible to win the prize.

    We've made it easy for you to play this quiz. In this article, we have correctly answered the 3 questions asked to you. Looking at the quiz given on Flipkart, find the answer to the same question in it.

    This is a unique quiz contest from Flipkart that has been launched recently. This is a golden opportunity for a middle class family to win a prize. We will continue to help you win this quiz through this blog post.

    Answers to Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz January 8 Today - Prize

    Flipkart Prize Valley School Quiz details:

    Every day you will be asked 3 questions, which you have to answer. In this quiz, the winner is given a Flipkart gift voucher and a super coin.

    • Quiz Prizes – Gems, vouchers and prizes etc.
    • Total prizes – Smart device + prizes
    • Available at – Flipkart Game
    • Based on – Opinion
    • Quiz Date – 24th January 2021
    • Daily Time – 12 AM – 12 PM
    • Winner Announcement – Soon

    How to play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers?

    1. Go to Google Play and Apple Play Store and download Flipkart app.
    2. Open the Flipkart app and sign in
    3. Find “Gamezone” in your Flipkart app.
    4. Click "Gamezone" and see the list of all quiz contests.
    5. Click “Flipkart Prize Valley School Quiz“Competition.
    6. The answers to all 3 questions are correct.
    7. Answer all the questions and win amazing prizes.

    read more: Flipkart Ladies vs. Gentlemen

    List of winning prizes today

    1 winner Redmi 9i smartphone
    25 winners 1,000 gift voucher
    All winners Supercoin

    Is here Flipkart quiz Answers today:

    1. Answers –
    2. Answers –
    3. Answers –

    Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers Today 24th January – Win Phone

    Update time: 12.01 AM (Note- If you do not see the answers: Get answers)

    Update coming soon ..

    13 January 2021 Prize winning school quiz

    Q1: Did Rani Lakshmibai die fighting against the British?

    Answer 1: Gwalior

    Q2: Which mythical weapon is found on Param Veer Chakra medal?

    Answer 2: Vajra

    Q3: Which of these animals is found on the national emblem of India?

    Answer 3: Horse

    11 January 2021 Prize winning school quiz

    Q1: Which couple looks more cute?

    Answer 1: Virat Anushka

    Q2: Which of these permanent aids do Indians prefer?

    Answer 2: Tattoos

    Q3: Which of these reality shows is more entertaining?

    Answer 3: Kaun Banega Kerorapati

    10 January 2021 Prize winning school quiz

    Q1: Which of these rivers originates and ends in India?

    Answer 1: Eczema

    Q2: In what year did Facebook launch?

    Answer 2: 2004

    Q3: Where are the small bones found in the human body just like the small muscles?

    Answer 3: Ears

    Q1: Who was the leader of the rebels in Lucknow during the 1857 uprising?

    Answer 1: Begum Hazrat Mahal

    Q2: Ozone is made up of how many atoms of oxygen?

    Answer 2: 3

    Q3: How many sides does a dodec agon gun have?

    Answer 3:12

    Flipkart Quiz Answers 1 January 2021

    Question 1: According to the last census, which Indian state has the lowest population?

    Answer 1: Sikkim

    Question 2: Which of the following is a vegetable speaking berry?

    Answer 2: Bananas

    Question: Which of these Indian monuments is the oldest?

    Answer 3: Ajanta Caves

    Flipkart Quiz Answers 29 December

    Question 1: In what year was Instagram launched?

    Answer 1: 2010

    Question 2: What is the world's first trillion-dollar tech company?

    Answer 2: Apple

    Question: During which period was the First World War fought?

    Answer 3: 1914-1918

    Flipkart Quiz Answers 29 December

    Question 1. Which of these zodiac signs is indicated by a goat?

    Advertisement

    Answer 1: Capricorn

    Question 2. Which of these events has happened before in Indian history?

    Answer 2: Indigenous movement

    Question. In which Olympics did the participants cover the longest distance?

    Answer 3: Walk 50 km

    Flipkart Quiz Answers 28 December

    Question 1: How long does sunlight take to reach the earth?

    Answer 1: 8 minutes

    Question 2: Who was the first Indian to win an Oscar?

    Answer 2: Bhanu Athaiya

    Question :: Which of these sizes would usually be the largest?

    Answer 3: Asteroids

    Flipkart Quiz Answers 27 December

    Question 1: Who was the Chairman of the Drafting Committee of the Indian Constitution?

    Answer 1: BR Ambedkar

    Question 2: Which of these is also called 'Golden Fiber'?

    Answer 2: Jute

    Question: Which influential antibiotic was invented by Alexander Fleming?

    Answer 3: Penicillin

    Flipkart Quiz Answers 26 December

    Q1: Was this type of board game invented in India?

    Answer 1: Chess

    Q2: Which planet has the largest ring system in our solar system?

    Answer 2: Sat.

    Q3: Which is the largest state in India by region?

    Answer 3: Rajasthan

    Flipkart Quiz Answers 24 December

    Q1: What was Salman Khan's debut movie?

    Answer 1: If you are a wife

    Q2: India's & # 39; Missile Woman & # 39; Who is known as?

    Answer 2: Tessie Thomas

    Q3: Which of these Indian states shares its border with another Indian state?

    Answer 3: Sikkim

    Flipkart Quiz Answers 23 December

    Q1: Which of these has the highest density?

    Answer 1: Water

    Q2: World War II started with the invasion of which country by Germany?

    Answer 2: Poland

    Q3: Which country has won maximum Miss Universe title?

    Answer 3: United States

    Flipkart Quiz Answers 22 December

    Q1: Which country has the highest number of active volcanoes?

    Answer 1: Indonesia

    Q2: Which is the oldest political party in India?

    Answer 2: Indian National Congress

    Q3: What was Shah Rukh Khan's first film?

    Answer 3: Crazy

    Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz December 21 – Win Phone

    Update time: 01.01 AM (Note- If you do not see the answers: Get answers)

    Q1: What is the largest bird?

    Answer 1: Ostrich

    Q2: Who was the founder of the Mughal Empire?

    Answer 2: Babur

    Q3: Which planet has the most moons?

    Answer 3: Sat.

    Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz December 20 Answer – Win Phone

    Update time: 01.01 AM (Note- If you do not see the answers: Get answers)

    Q1: What is the largest mammal in the world?

    Answer 1: Brown whale

    Q2: What is the longest snake in the world?

    Answer 2: Reticulated Python

    Q3: Which is the largest country in the world by region?

    Answer 3: Russia

    Click now and play the Flipkart Quiz

    Participate in the Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Requirement

    Do you qualify for this quiz? We have explained below what you need to play this flight quiz. To play this game you need all these things.

    1. The quiz will run from January 24 to January 24, 2021. Its duration is from 12 to 11.59 p.m.
    2. In this, individuals over 18 years of age or over 13 years of age can participate.
    3. You must have a verified Flipkart account.
    4. You have all the answers to 3 questions.
    5. Whatever prizes and super coins you win in this you will find in the rewards section of Flipkart.
    6. This quiz is only available for mobile users.

    About Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz –

    The “Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers 24 January 2021 Is a unique concept by Flipkart. There is a student named Chintu and a teacher named Sonam. In this Sonam helps Chintu in her studies. But the school asks questions related to the subject, general knowledge and Bollywood. This is a great opportunity for a Flipkart user to make money.

    Disclaimer: Piracy is illegal and arnkro.com opposes Piracy. This content is given only for information, which is not intended to encourage or promote piracy and illegal activities in any way.

    Advertisement

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here