Amazon January Edition Quiz Answers Today Win Rs. 20,000 Pay Balance

    0
    5

    Amazon January Edition Quiz Answers Today, Amazon January Edition Quiz Answers Today Win Rs. 20,000 Amazon Pay Balance: So guess today I'm going to talk about how to win the Amazon January edition. 20,000 Pay Balance.

    Amazon has launched its first January edition quiz in 2021. So let us know about this quiz in details. If you do not know the correct answer to this "January Edition Quiz", we will let you know about this article.

    Every day, many people take part in this Amazon quiz and win amazing prizes. If you want to win the balance of RSS. 20,000, then you can win this amount by answering the questions mentioned in it.

    This is a general knowledge base quiz. A lot of people are looking for this. "Amazon January Edition Quiz Answer“. In this quiz, you have to answer 8 questions correctly. We have given you 8 answers to this quiz below.

    Amazon January Edition Quiz Answers Today Win Rs. 20,000 Pay Balance

    Today Amazon January Edition Quiz Details:

    Amazon Quiz Today prize Win Rs. 20,000 drink balance
    Quiz date 7th January 2021 – 31st January 2021
    Daily time 11.59am to 12.00am
    Number of winners: 1 winner(S) (Rs. 20,000)
    Winner announcement date 13 February 2021

    Don't forget to search – Amazon Quiz Answers PPS Hopper or Amazon Quiz PPS Hopper

    How to play amazon January edition Quiz answers?

    1. Go to Google Play and Apple Play Store and download Amazon app.
    2. go there Apple Store And Android Play Store.
    3. Open the Amazon app and sign in.
    4. When you open the Amazon app, you'll see a banner of "January edition Quiz", You have to click on it.
    5. Click the spin pointer here.
    6. Wait a minute and show your prize.
    7. Answer all 8 questions.
    8. Wait for the winner to be announced.
    How to play Amazon Quiz

    Here are the answers to the 8th January 2021 Amazon January Edition Quiz:

    1. Answers – Rio de Janeiro
    2. Answers – Alaska
    3. Answers – KM Kariappa
    4. Answers – Election Commission of India
    5. Answers – Kuldeep Yadav
    6. Answers – For the bad boys
    7. Answers – David Bowie
    8. Answers – Karnataka

    Amazon January Edition Quiz Answers 2nd January 2021 – Win Rs. 20,000 Pay Balance

    Q1: On January 1, 1502, Portuguese explorers landed on Guanabara Bay off the coast of South America and named the city.

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    Answer 1: Rio de Janeiro (True)

    Crisis winner list

    Q2: On January 3, 1959, it became the 49th state of the United States, together with which state had about 1/5 of the landmass in other states.

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    Answer 2: Alaska (True)

    Amazon Me 10 I Quiz Answers

    Q3: January 15th is observed as Indian Army Day, as this was the day when ___________ was taken over as Commander-in-Chief. Fill in the blanks

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    Answer 3: KM Kariappa (True)

    Q4: January 25 is National Voters' Day to celebrate the founding day of which organization?

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    Answer 4: Election Commission of India (True)

    Q5: In a Test match played in January 2019, which Indian spinner made by Australia Australia took five wickets?

    Advertisement

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    Answer 5: Kuldeep Yadav (True)

    Q6: Detectives Marcus Burnett and Michael Lore are the main characters in which movie released in January 2020?

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    Answer 6: For the bad boys (True)

    Crisis winner list

    Q7: David Robert Jones was the original name of which famous personality who had a birthday in the music industry on January 8?

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    Answer 7: David Bowie (True)

    Amazon Me 10 I Quiz Answers

    Q8: The Pattadakal Dance Festival, which is usually held in January, is held at the UNESCO World Heritage Site in which Indian state?

    Answer (a):

    Answer (b):

    Answer (c):

    Answer (d):

    The answer 8: Karnataka (True)

    Click and play Amazon Quiz right now

    Prizes

    So now we will talk about this 20,000 rupees Amazon January Edition Edition Quiz AnswerO Prize. So let us know what is the prize (s) for this quiz (s). In this quiz (s) contest, only 1 random winner will be given a balance of 20,000. We have told you through the table below.

    1 random winner Rs. 20,000 as Amazon Pay Balance

    How to select winners in January Edition Quiz Answers?

    Many users have participated in "Amazon January Edition Quiz Answers“. Only 1 random winner will be selected from this user. The winner will be notified by email / SMS first. Once this is done, the winner's name will be updated on the Amazon winner page today.

    Amazon January edition Quiz T&C:

    1. The contest will start on January 7, 2021 at 12:00:00 p.m. 31 January 2021 to 11:59:59 PM (IST) ("Contest Period")

    2. To qualify for January edition Contest, during the contest period, you must sign in or sign up from an account on Amazon.in

    Once. Once you log-in to Amazon.in and sign-up, you can participate on the page where 8 (one) simple questions will be posted throughout the contest period.

    If. If you answer all the quiz questions correctly, you will be eligible for a lucky draw in which the participants have answered that particular question correctly.

    Lots. Questions will be taken during the lottery draw period and a total of 1 participant (s) will be selected as the winner (s).

    6. The declared winner (s) will be eligible to win , 000 20,000 pay Balance.

    Each. Each winner will be eligible to win a prize under this contest just follow the terms and conditions.

    You will definitely be the winner with this "January Edition Quiz Answers". You must share this post with your friends.

    Disclaimer: Piracy is illegal and arnkro.com opposes Piracy. This content is given only for information, which is not intended to encourage or promote piracy and illegal activities in any way.

    Advertisement

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here